CV -

Jobbar du som säljare idag men ute efter ett nytt spännande företag att jobba på? Är din dröm att bli säljare och du är redo att söka jobbet?

Här får du våra bästa tips för hur du ska skriva ett bra CV för säljare och hur du ska kunna sälja in dig själv för att bli så attraktiv som möjligt för rekryterarna.

CV säljare exempel - tänk på:

Tänk på att hålla det kort och koncist men ändå lyckas få in relevant och intressant information om dig själv som gör att rekryteraren blir nyfiken och vill veta mer.

Att jobba som säljare är en tuff bransch, därför är det viktigt att sticka ut när du ska söka nya jobb. Detta gör du med ett bra och säljande CV samt personligt brev.

Kolla in våra tips på CV - säljare.

Våra 4 bästa tips för ett lyckat CV - säljare

  • Sälj in dig själv – Visa att du är rätt person för tjänsten genom en kort och bra beskrivning om dig själv. Var noga med att visa upp diplom och liknande som du har förtjänat under din arbetslivserfarenhet. Ge gärna exempel på prestationer du har lyckats med på till exempel säljtävlingar. Var inte blyg, det kommer ge ett värde hos rekryteraren.
  • Vad utmärker dig? Lyft fram dina erfarenheter – visa varför du är perfekt för jobbet. En viktig punkt att ha med i ditt CV som säljare. Ge gärna några bra exempel från tidigare arbeten.
  • Utbildningar – Om du har studerat eller fått utbildningar på tidigare jobb ska det visas här. Ge en bra och tydlig beskrivning på vad du har gjort innan.
  • Anpassa efter företaget – Detta gör man för att kunna sticka ut och träffa rätt hos rekryteraren. Rekryteraren ska känna att du passar in och kan bidra till företaget, visa därför intresse för företaget redan i ditt CV för säljare.
  • Tips! Tänk på att ha en snygg layout på ditt CV, det hjälper dig att sticka ut och bli mer intressant.
Cheerful cute couple choosing new tablet in electronic store. Looking at tablet and smiling.

Här kan du söka jobb som säljare!

En säljare måste kunna skapa en långsiktig och bra affärsrelation med de kunder man har. Genom ett strategiskt och smart arbete kan man uppnå detta syfte. Det finns många lediga säljjobb att söka, se till att du anpassat ditt CV för säljare och att du tagit del av våra exempel ovan.

Att jobba som säljare är tufft, du måste alltid prestera. Vissa branscher är svårare än andra men det finns företag som hjälper till att boka möten och hitta nya kunder. Mötesbokning.com kan hjälpa dig och ditt företag att hitta nya kunder. Klicka på länken för att läsa mer. ​

Lediga jobb - säljare

Här finns lediga jobb för säljare. Oavsett vilken bransch du vill nå så finns jobben här. Klicka in och hitta ditt drömjobb nu!

Studera till säljare

Det finns inga speciella krav att man måste studera till säljare för att få jobba som det. Men det är alltid ett plus att ha en utbildning och bra kunskap.

 

YH-utbildningar – har massor av olika utbildningar till säljare.

Vill du läsa mer om yrket säljare, klicka här